Gratis retshjælp Ebeltoft

Har du brug for en forsvarsadvokat?

Sidder du med nogle juridiske spørgsmål, du gerne vil have svar på, kan vi hjælpe dig med det. Vi tilbyder nemlig gratis retshjælp til dig på vores kontor i Ebeltoft. Dette foregår i form af mundtlig rådgivning ved personligt fremmøde på vores kontor. Du kan bestille et møde som ca. vare 15-20 minutter, hvor vi vil rådgive dig og besvare de spørgsmål du har. Det kan bl.a. være spørgsmål om skilsmisse, forældremyndighed, køb af en ejendom, hvordan et dødsbo skal deles eller meget mere. Vi kan nemlig rådgive dig på en lang række forskellige områder. Vi kan også guide dig videre til anden hjælp, hvis det skulle ske vi ikke lige har et svar på dit spørgsmål.

Ofte når man sidder med nogle juridiske spørgsmål kan det være svært at finde svaret eller vide hvor man skal søge svar på dem. Det er derfor vi tilbyder gratis retshjælp. På den måde kan du nemt og hurtigt få svar på dine spørgsmål uden nogen omkostninger.

Så hvis du befinder dig i Ebeltoft eller omegn, er du velkommen til at kontakte os. Du skal bare ringe til os på tlf.: 86345466 og bestille tid til et møde til gratis retshjælp. Du skal medbringe din og en eventuel ægtefælles / samlevers årsopgørelse fra 2019.

Vi er altid klar til at hjælpe med juridiske spørgsmål, så du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp.