Gratis retshjælp Randers

Har du brug for en forsvarsadvokat?

Det kan være svært, hvis man sidder med nogle juridiske spørgsmål at finde svar på dem. Derfor tilbyder vi gratis retshjælp til dig på vores kontor i Randers. Her kan vi svare på de spørgsmål du har og samtidig rådgive dig omkring en juridisk situation. Du kan derfor bestille et møde som vare ca. 15-20 minutter. Dette foregår ved personligt fremmøde på vores kontor i Randers, hvor vi vil svare på de spørgsmål du har. Det kan være spørgsmål om hvordan et dødsbo skal deles eller hvis du står og skal sælge eller købe et nyt hus. Det kan også være spørgsmål omkring skilsmisse, ægtepagter eller meget mere. Vi kan rådgive dig på en lang række forskellige områder, og hvis vi ikke lige har et svar på dit spørgsmål, kan vi guide dig videre til en anden hjælp som kan.

Du er derfor velkommen til at kontakte os, hvis du befinder dig i Randers eller omegn. Det du skal gøre, er bare at ringe til os på tlf.: 86402102 og bestille et møde til gratis retshjælp. Til mødet skal du medbringe din årsopgørelse og en eventuel ægtefælle eller samlevers årsopgørelse fra 2019.

Ved at få gratis retshjælp hos os, kan du nemt og hurtigt få svar på de juridiske spørgsmål du kan sidde med uden nogen omkostninger. Vi er nemlig altid klar til at hjælpe med at svare på spørgsmål og rådgive, så du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp.

Gratis retshjælp Randers