Gratis retshjælp Skagen

Har du brug for en forsvarsadvokat?

Hvis du har nogle juridiske spørgsmål eller brug for rådgivning, er vi klar til at hjælpe dig. Vi kan nemlig tilbyde dig gratis retshjælp på vores kontor i Skagen. Her kan du bestille et møde, hvor vi vil svare på dine spørgsmål. Mødet vil ca. vare 15-20 minutter og det foregår ved personligt fremmøde på vores kontor i Skagen. Det kan være du har spørgsmål omkring forældremyndighed eller skilsmisse. Det kan også være du sidder med nogle spørgsmål omkring testamenter, hvordan man deler et dødsbo eller meget mere. Vi kan nemlig rådgive dig på en lang række forskellige områder. Hvis det også skulle ske at vi ikke har et helt præcist svar på dit spørgsmål, kan vi også guide dig videre til anden hjælp.

Det nemlig kan være svært at finde svar på de juridiske spørgsmål man kan sidde med og derfor tilbyder vi gratis retshjælp til dig. På den måde kan du nemt og hurtigt få svar på dine spørgsmål og rådgivning uden nogen omkostninger.

Så hvis du befinder dig i Skagen eller omegn og har brug for rådgivning er du velkommen til at kontakte os. Du skal ringe på vores tlf.: 98444000 og bestille et møde til gratis retshjælp. Til det møde skal du bare medbringe din og en eventuel ægtefælle eller samlevers årsopgørelse fra 2019.

Vi sidder altid klar til at hjælpe med både at svare på din spørgsmål og rådgive dig, så du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp.