Professionel boligadvokat til din bolighandel

Skal du handle bolig? Er det virkelig nødvendig med en boligadvokat til en bolighandel med fast ejendom?

Det er ikke et krav at bruge en advokat i forbindelse med køb eller salg af fast ejendom, men alligevel vælger mange mennesker at benytte sig af en advokat.
Der kan være forskellige grunde til dette, men i en bolighandel indgår både juridiske og økonomiske aspekter, og det at handle bolig er en af de største økonomiske beslutninger, der findes i livet og ikke en beslutning, vi kommer til at stå over for mange gange.
Derfor er det vigtigt, at du ikke er i tvivl om noget, og at du forstår alle aspekterne i handlen.

Når du skal handle bolig – hvad enten du skal købe eller sælge – får du som regel rådgivning af en ejendomsmægler, men en ejendomsmægler kan ikke udfærdige alle papirerne i en bolighandel.
Hos os kan vi være din sparringspartner i en, måske, vanskelig tid, da vi kan overskue alle papirer og hele processen.

Som boligadvokat rådgiver vi dig fra start til slut på en letforståelig måde, og vi kender til alle de faldgruber, der kan være i forbindelse med bolighandel af fast ejendom.
Hos os kan vi blandt andet sørge for, at der bliver lavet et såkaldt advokatforbehold, så du kan trække dig fra købet/salget, hvis der dukker uventede ting op såsom skjulte fejl og mangler i den ejendom, du er ved at købe.

En boligadvokat kan hjælpe med helårshuse, sommerhuse, ejerlejligheder, andelsboliger, forældrekøb, erhvervsejendomme og grunde i hele Danmark

Indehaveren af advokatfirmaet, Henrik Brandt-Madsen, har arbejdet med køb og salg af fast ejendom siden 1985, og vi har således meget stor erfaring med bolighandel af fast ejendomme i hele Danmark.
Vi kan tage dig ved hånden og lede dig gennem alt papirarbejdet fra handlens start til slut.
Vi ser altid handlerne fulgt helt til dørs, og det er en prioritering for os, at du ikke står tilbage med ubesvarede spørgsmål, når handlen er afsluttet.

Vi er din rådgiver – og kun din. Sælgers ejendomsmægler er sælgers rådgiver – ikke din, og han vil give råd som sådan.
Du får typisk et stort omfang af papirer i hånden fra ejendomsmægleren, men selve det juridiske sprog og økonomien i papirerne er svært at forstå.

Der er naturligvis forskel på, hvilke papirer, der skal bruges afhængig af typen af ejendom, men fælles for dem alle er, at de er svære for lægmand at gennemskue.
Vi ved, hvilke spørgsmål, der skal stilles, og i hvilken rækkefølge tingene skal ske, og vi holder dig altid opdateret.

Er du førstegangskøber? Så er det en god ide med en Boligadvokat

Specielt som førstegangskøber af fast ejendom er en boligadvokat vigtig.
Hvis du har erfaring inden for handel med ejendomme, kan du måske nøjes med en boligadvokats hjælp til skøde og tinglysning, men hvis det er første gang, du står med de mange papirer i hænderne, er det overvældende.
Her kan du trygt henvende dig til os med alle dine spørgsmål og papirerne, og vi anbefaler, at du henvender dig til os hurtigst muligt. Vores responstid er kort, vi prioriterer dig og dine spørgsmål.

Også ved et såkaldt forældrekøb vil det være godt at have os i hånden. Fordelene/ulemperne ved forældrekøb er anderledes end ved almindeligt køb, da forskellige ting, såsom huslejen fra dit barn, kan være medvirkende til dit køb.
Vi kender naturligvis alle de gældende regler, og vi hjælper dig gerne inden et køb af denne type.

Om boligen du gerne vil handle, ligger i Århus, Randers, Skagen, Ebeltoft, København eller på Møn er ikke af betydning for os.
Vi dækker bolighandel i hele Danmark.
Giv os en telefonopringning på telefon 86 34 54 66 eller send os en mail på hbm@brandt-madsen.dk

En mandlig advokat og en kvinde, der står ved siden af hinanden og snakker om at han skal være hendes boligadvokat i en bolighandel.